Asiakastarinat

Meiltä osaavaa palvelua saa aina henkilökohtaisesti – meille on helppo tulla. Asiakastyytyväisyytemme on huippuluokkaa ja asiakkaamme suosittelevat meitä. Lunastamme lupaukset ja ylitämme odotukset.

Tuulivoimapuistoprojekteja ympäri Suomen kehittävä Kaskisten Tuulivoimalle kirjanpitäjä on kuin oma työntekijä. Business Development Manager Anne-Mari Leppisen mukaan laajan yritysryppään hoidossa kokonaisuudesta selvillä oleva kirjanpitäjä on kullanarvoinen.

Lue lisää

Jokasafe Oy on suomalainen perheyritys, joka valmistaa korkealuokkaisia vinyylipintaisia suojakäsineitä ammattikäyttöön. Yrityksen on perustanut vuonna 1960 nykyisen toimitusjohtajan, Karoliina Sulkakosken isoisä, joten yritys kulkee vahvaa polkuaan eteenpäin jo kolmannessa sukupolvessa.

Lue lisää

HansaCon Oy on Seinäjoella toimiva teollisuus-, toimitila- ja korjausrakentamiseen erikoistunut rakennusalan yritys, joka on myös osakkaana useissa eri kiinteistöyhtiöissä. Suurin osa yrityksen asiakkaista sijaitsee Pohjanmaan, Etelä-Pohjanmaan ja Satakunnan alueella, mutta yritys toimii myös muualla Suomessa sekä Pohjoismaissa ja Baltiassa.  

Lue lisää

Maiserilla on pitkä historia mainosalan ammattilaisena. Etelä-Pohjanmaalla toimiva perheyritys on perustettu vuonna 1992, ja se työllistää tällä hetkellä 14 vakituista sekä kausiluontoisesti yli 30 henkilöä. Alallaan yritys on Suomen suurimpia. Maiseri on saanut lukuisia tunnustuksia työstään ja voittanut useita palkintoja messuosastoistaan.

Lue lisää

Bayerncar Oy on vuonna 2003 perustettu moottoriajoneuvojen hankkimisen osaava asiantuntija, joka palvelee asiakkaitaan autojen, moottoripyörien, matkailu- ja erikoisautojen ostamiseen liittyvissä asioissa. Bayerncar palvelee jo tuhansia suomalaisia ja kansainvälisiä asiakkaita Seinäjoella.

Lue lisää

Valkoinen Puu on Kirsi ja Mark Heidtin vuonna 2009 perustama perheyritys Kauhajoelta. Nykyisin viihtyisä Valkoinen Puu -kahvila löytyy Kauhajoen lisäksi Seinäjoelta. Kansainvälisellä kahvilakulttuurilla höystetyn kahvilan tarjonnassa yhdistyvät sukujen perinteet ja yrittäjäpariskunnan omat kokemukset lähiseudun raaka-aineita hyödyntäen.

Lue lisää

Lapualla toimiva Jucat Oy tarjoaa innovatiivisia palveluita tuotannon tehostamiseen ja kehittämiseen valmistavan teknologiateollisuuden yrityksille.

Lue lisää