Asiakastarinat

Meiltä osaavaa palvelua saa aina henkilökohtaisesti – meille on helppo tulla. Asiakastyytyväisyytemme on huippuluokkaa ja asiakkaamme suosittelevat meitä. Lunastamme lupaukset ja ylitämme odotukset.

Maiserilla on pitkä historia mainosalan ammattilaisena. Etelä-Pohjanmaalla toimiva perheyritys on perustettu vuonna 1992, ja se työllistää tällä hetkellä 14 vakituista sekä kausiluontoisesti yli 30 henkilöä. Alallaan yritys on Suomen suurimpia. Maiseri on saanut lukuisia tunnustuksia työstään ja voittanut useita palkintoja messuosastoistaan.

Lue lisää

Bayerncar Oy on vuonna 2003 perustettu moottoriajoneuvojen hankkimisen osaava asiantuntija, joka palvelee asiakkaitaan autojen, moottoripyörien, matkailu- ja erikoisautojen ostamiseen liittyvissä asioissa. Bayerncar palvelee jo tuhansia suomalaisia ja kansainvälisiä asiakkaita Seinäjoella.

Lue lisää

Valkoinen Puu on Kirsi ja Mark Heidtin vuonna 2009 perustama perheyritys Kauhajoelta. Nykyisin viihtyisä Valkoinen Puu -kahvila löytyy Kauhajoen lisäksi Seinäjoelta. Kansainvälisellä kahvilakulttuurilla höystetyn kahvilan tarjonnassa yhdistyvät sukujen perinteet ja yrittäjäpariskunnan omat kokemukset lähiseudun raaka-aineita hyödyntäen.

Lue lisää

Lapualla toimiva Jucat Oy tarjoaa innovatiivisia palveluita tuotannon tehostamiseen ja kehittämiseen valmistavan teknologiateollisuuden yrityksille.

Lue lisää