Bayerncar Oy: Taloushallinnon palvelut tukemassa kasvua ja menestystä

Bayerncar Oy on vuonna 2003 perustettu moottoriajoneuvojen hankkimisen osaava asiantuntija, joka palvelee asiakkaitaan autojen, moottoripyörien, matkailu- ja erikoisautojen ostamiseen liittyvissä asioissa. Bayerncar palvelee jo tuhansia suomalaisia ja kansainvälisiä asiakkaita Seinäjoella.

Yhteistyömme Bayerncarin kanssa alkoi Bayerncarin perustamisen aikoihin 2000-luvun alussa, jolloin saimme olla tukemassa nuoren yrityksen kasvua ja kehittymistä tämän päivän menestystarinaan. Yhteistyöhömme Bayerncarin kanssa on kuulunut monipuolinen taloushallinnon kattaus, joka pitää sisällään kirjanpitoa, palkanlaskentaa sekä toiminnan ja tulosten aktiivista seuraamista liiketoiminnan kehittämistä varten.

”Olemme olleet todella tyytyväisiä Pohjanmaan Ekonomitoimistoon. Bayerncarin toiminta on kasvanut ja mennyt tehokkaasti eteenpäin näiden vuosien varrella ja Pohjanmaan Ekonomitoimisto on vuosi vuodelta pystynyt omalta osaltaan vastaamaan haasteisiin. Olemme kulkeneet yhdessä porras kerrallaan ja molemmat ovat pysyneet vauhdissa mukana. Voin lämpimästi suositella Pohjanmaan Ekonomitoimistoa.” kommentoi Bayerncarin toimitusjohtaja Joni Nelimarkka.