Talouspäällikköpalvelu suoraan JokaSafen omaan ERP-järjestelmään

Jokasafe Oy on suomalainen perheyritys, joka valmistaa korkealuokkaisia vinyylipintaisia suojakäsineitä ammattikäyttöön. Yrityksen on perustanut vuonna 1960 nykyisen toimitusjohtajan, Karoliina Sulkakosken isoisä, joten yritys kulkee vahvaa polkuaan eteenpäin jo kolmannessa sukupolvessa.

JokaSafe otti yhteyttä Pohjanmaan Ekonomitoimistoon tavoitteenaan saada tukea talous- ja palkkahallintoon. Yhteistyö aloitettiin vuonna 2020, kun yritys otti käyttöönsä Ekonomitoimiston talouspäällikköpalvelun. Heidän ERP-järjestelmänsä tarjoaa toinen yritys, mutta muutoksia ohjelmistoon ei tarvittu, sillä Ekonomitoimisto hoitaa palkka- ja taloushallinnon asiakkaan omassa nykyisessä Lemonsoft ERP-järjestelmässä.

Sekä yhteistyö Ekonomitoimiston kanssa että talous- ja palkkahallinnon siirtäminen heille on hyödyttänyt JokaSafea suuresti. Yritys on saanut käyttöönsä talousalan asiantuntemusta, jota heillä ei talon sisällä ole.

– Lisäksi minua toimitusjohtajana Ekonomitoimisto on auttanut siten, että voin hyödyntää heidän asiantuntemustaan hallituksessa. Tiedän tarkalleen, että kaikki talousraportit ovat juuri sellaisia kuin olemme sopineet. Se on tärkeää, sillä olen itse voinut keskittyä muihin asioihin, kertoo Sulkakoski yhteistyön ja talouspäällikköpalvelun hyödyistä.

JokaSafe on ollut todella tyytyväinen talouspäällikköpalveluun, ja suositteleekin sen käyttöönottoa kaikille yrityksille ja yrittäjille.

– Heistä on ollut todella suuri apu yrittäjän päivittäisissä töissä, summaa Sulkakoski.