Maiseri Oy: Tilitoimistopalvelut liiketoiminnan tukena

Maiserilla on pitkä historia mainosalan ammattilaisena. Etelä-Pohjanmaalla toimiva perheyritys on perustettu vuonna 1992, ja se työllistää tällä hetkellä 14 vakituista sekä kausiluontoisesti yli 30 henkilöä. Alallaan yritys on Suomen suurimpia. Maiseri on saanut lukuisia tunnustuksia työstään ja voittanut useita palkintoja messuosastoistaan.

Yhteistyö Maiserin kanssa alkoi vuonna 2010, kun yritys etsi tilitoimistoa, joka pysyisi mukana heidän kehitysvauhdissaan. ”Pohjanmaan Ekonomitoimiston palvelussa olemme olleet kovin tyytyväisiä siihen, että Ekonomitoimisto ei ole pelkkä tilitoimisto, vaan se on venynyt erilaisissa yrityksemme tilanteissa: yrityskaupat, sukupolvenvaihdot, ynnä muut. Ekonomitoimisto on pitänyt meidät ajan tasalla alan kehityksessä”, kertoo Maiserin projektipäällikkö Jari Isohella. Konkreettinen esimerkki on Maiserin uusi, sähköinen taloushallinto-ohjelma Fennoa, pitkälle automatisoitu taloushallinnon pilvipalvelu.

”Hylkäsimme hyvin palvelleen taloushallinto-ohjelmamme ja siirryimme käyttämään Fennoa-ohjelmaa. Olemme olleet erinomaisen tyytyväisiä sen käytettävyyteen, nopeuteen ja helppouteen. Ajan säästö on ollut huomattava. Yhdessä Ekonomitoimiston kanssa olemme räätälöimässä parhaiten sopivaa kokonaisvaltaista järjestelmää, joka pitää sisällään ajan hallinnan, kustannusten hallinnan, tarjousten laskennat – kaikki mahdolliset. Voimme vilpittömästi suositella Ekonomitoimiston palveluita muille yrityksille”, summaa Isohella.