POHJANMAAN EKONOMITOIMISTO JA LAWTAX KONSERNI YHDISTÄVÄT VOIMANSA – VASTAUS ASIAKKAIDEN TARPEISIIN

Menestyvä yritys tarvitsee tulevaisuudessa entistäkin vahvemman talouskumppanin rinnalleen. Yhdistyneet Pohjanmaan Ekonomitoimisto ja Lawtax konserni tarjoavat sellaisia ratkaisuja ja palveluja, jotka auttavat asiakkaita menestymään nyt ja tulevaisuudessa.

Paikallisuus, pitkät asiakas- ja työsuhteet, asiakasyritysten tuntemus, henkilökohtainen palvelu ja henkilöstön näkeminen yrityksen tärkeimpänä voimavarana – siinä muutama yhteinen arvo, jotka toivat Pohjanmaan Ekonomitoimiston yrittäjän Anu Keski-Filppulan ja Lawtax-konsernin yrittäjän Ari Valtosen saman pöydän ääreen pohtimaan tilitoimistoalan mahdollisuuksia ja haasteita.

Syntyi yhteinen ajatus vahvan kumppanuuden luomiseksi asiakasyritysten kasvun vauhdittamiseksi. Ajatus johti siihen, että Pohjanmaan Ekonomitoimisto Oy osti Lawtax konsernin osakekannan 30.9.2019. Lawtax-konserniin kuuluvat Lawtax Oy, Lawtax IT Oy, Lakenova Oy, MV-Tilipalvelu Oy, Kauhajoen Tilipalvelu ja Tilitoimisto Avec Oy.

Kokonaisuus tulee toimimaan Pohjanmaan Ekonomitoimisto – nimellä. ”Tämä nimi kuvastaa hyvin sitä, mitä olemme”, kertovat Anu ja Ari. ”Meillä on Etelä-Pohjanmaan alueella hyvä alueellinen kattavuus:toimistoja on Seinäjoella, Kurikassa, Alavudella, Lapualla, Jalasjärvellä ja Kauhajoella. Tämä on yksi strategisista valinnoistamme: ”keskittämisen sijasta haluamme olla lähellä asiakkaitamme ja tehdä aktiivista yhteistyötä. Meiltä asiakas saa aina henkilökohtaista palvelua tutulta, pysyvältä asiantuntijaltaan.”

Anu ja Ari muodostavat yrityksen johdon yhdessä molempien yhtiöiden avainhenkilöiden kanssa. ”Tällä timanttisella johtoryhmällä pystymme varmistamaan, että asiakkaillamme on parhaat mahdolliset ratkaisut käytössään oman liiketoimintansa talousjohtamisessa”, uskoo Anu.
Anu kertoo: ”Lawtax tuo mukanaan vahvaa lainsäädännön ja verotuksen sekä palkanlaskennan osaamista vahvistamaan asiantuntijaorganisaatiotamme. On hienoa saada heidän kortensa kekoon siihen innostuneeseen ja vahvasti kehittävään tekemisen meininkiin, joka meillä Ekonomitoimistossa on.”

Ari Valtonen uskoo, että yrityskaupan myötä Lawtax -konsernin yhtiöiden asiakkaille on tarjolla entistä monipuolisempia palveluita ja lisää moderneja, sähköisiä työvälineitä. Esimerkiksi järjestelmävalikoima on Ekonomitoimistossa alueen laajin ja ohjelmistovalintaa ohjaa aina asiakkaan liiketoiminta. Lisäksi yrityksellä on vahvat talouspäällikköpalvelut yritysten johdon tueksi.

Muodostamme vahvan talouskumppanin asiakaskunnallemme missionamme: ”mitä tahansa haasteita yrityksen taloudessa kohtaatkaan, me hoidamme ne kaikki.” Tämän teemme yhdessä alan osaavimman henkilöstön kanssa, joille haluamme rakentaa unelmien työpaikan.

Asiakkaiden suuntaan yhdistyminen ei aiheuta muutoksia eli tutut kirjanpitäjät, palkanlaskijat ja talouspäälliköt säilyvät. Uusista mahdollisuuksista ja palveluista tulemme kertomaan kaikilla paikkakunnillamme erilaisissa asiakastilaisuuksissa – tervetuloa tutustumaan! Tai ottakaa yhteyttä ja tulemme paikan päälle kertomaan lisää.

Lisätietoja antavat Pohjanmaan Ekonomitoimisto Oy:n toimitusjohtaja Anu Keski-Filppula puh 0400-587 752, Lawtax konsernin toimitusjohtaja Ari Valtonen puh. 050-555 8813