Esittelyssä

Ida Ketola

Esittelemme nyt kirjanpitäjämme ja Netvisor-pääkäyttäjämme Idan.

Kuka olet?

Olen Ida, alun perin kotoisin Vaasasta, mutta olen asunut Seinäjoella vuodesta 2010. Olen utelias, innokas soveltamaan ja sellainen tyyppi, joka heittäytyy mukaan täysillä.

Mikä on parasta työssäsi?

Parasta työssäni on itsensä haastaminen, oivallus ja asian ratkaiseminen. Kirjanpidossa olen saanut tehdä haastaviakin asiakkaita, jolloin ammattitaidon kasvun oikein konkreettisesti kokee. Kirjanpidon lisäksi olen Netvisor-pääkäyttäjä. Vastaan ohjelman käyttöönotoista uusille asiakkaille ja toimin tukena asiakkaille ja henkilökunnalle. Netvisor on niin monipuolinen ohjelma, että lähes viikottain saa selvittää uusia asioita.

Mitä olet tehnyt aiemmin?

Nuorempana en heti tiennyt mikä minusta tulisi isona, koska en tunnistanut vahvuuksiani. Tein pitkään töitä baarimikkona, opiskelin digiviestintää sekä kulttuurituotantoa, jonka työharjoittelun tein reality-tv-sarjassa. Päädyin lopulta markkinoinnin houkuttelemana liiketalouden opintoihin,  jossa tajusin vahvuuksieni olevan taloushallinnossa.

Jouluna 2015 valmistuin tradenomiksi vuosikurssini parhain arvosanoin. Tein työharjoitteluni tilitoimistossa, josta sain jatkaa suoraan palkkatöihin alalle.

Mitä teet vapaa-ajallasi?

Harrastuksiini on kuulunut lapsesta asti musiikki. Lisäksi kiinnostuksen kohteisiini kuuluu video- ja lautapelit. Myöhemmin mukaan harrastuskuvioihin ovat astuneet enemmälti myös muu luova tekeminen, kuten erilaiset käsityöt käsittäen mm. neuleet, virkkuut sekä juomat.