Esittelyssä

Katriina Marjamäki

Tällä kertaa esittelemme tiiminvetäjämme ja kirjanpitäjämme Katriinan.

Kuka olet?

Olen maalaistyttö Laihialta, joka on tottunut tekemään ”Miestenkin töitä”, sillä sisaruksissa ei ole veljiä. Olen tee-se-itse-nainen. Mielestäni mikään ei voi olla niin vaikeaa, etteikö sitä itse voisi yrittää.

Kerro työtehtävistäsi?

Ekonomitoimistossa työtehtäväni ovat vaihtelevia. Olen mukana vaikuttamassa toimistomme kehittymiseen ja tulevaisuuden suunnitelmiin. Kirjanpitotyön ohella toimin tiimiesimiehenä, ohjelmiston pääkäyttäjänä ja olen mukana useissa eri kehitysprojekteissa. Lisäksi hain ensimmäisten joukossa mukaan talouspäällikköpolulle, joka valmentaa meitä kirjanpitäjiä entistä enemmän talouspäällikkö suuntaiseen ajatteluun. Ekonomitoimistossa pääsee kehittymään monipuolisesti. Parasta on, kun huomaa, että yhteiset ponnistelut tuottavat tulosta ja asioita saadaan vietyä eteenpäin.

Mitä olet tehnyt aiemmin?

Maatilan kasvattina työkokemusta on kerääntynyt kaikenlaisista metsä- ja peltotöistä, rakennustyömaalta ja konehallista. Kodin ulkopuolella olen työskennellyt kauppapuutarhassa, kaupassa, sihteerin tehtävissä ja tilitoimistossa.

Mitä teet vapaa-ajallasi?

Elämäni on täynnä menoa ja se onkin kalenteroitu hyvin. Matkustelen ympäriinsä harrastusten ja ystävien perässä.

Harrastuksiini kuuluu pitsinnypläys ja frisbeegolf.  Olen lisäksi aktiivinen nuorkauppakamarilainen, itsensä kehittäjä ja epämukavuusalueelle hyppääjä.