Kasvu Open järjestää maksutonta sparrausta yrityksille – Pohjanmaan Ekonomitoimisto Oy mukana kasvuyrityksiä tukemassa

 

Kiinnostaako verkostoituminen ja liiketoiminnan kehittäminen?

 

Valtakunnallinen kasvuyritysten sparrausohjelma Kasvu Open järjestää yrittäjille maksutonta sparrausta liiketoiminnan ja kasvustrategian kehittämiseen. Pohjanmaan Ekonomitoimisto on tänä vuonna mukana Kasvu Openin Etelä-Pohjanmaan Kasvupolulla tukemassa kotimaisia kasvuyrityksiä. Haku Etelä-Pohjanmaan Kasvupolulle on alkanut 4.1.2021.

Kasvu Openin Kasvupolku® -sparraus on kahden tapahtumapäivän kokonaisuus kasvuhaluisille yrittäjille. Kasvupolut toteutetaan yhdessä Kasvu Openin valtakunnallisten ja Kasvupolku®-kumppaneiden kanssa. Sparraus on maksutonta kaikille mukaan valituille kasvuyrityksille. Kasvu Open -sparrausten suosituimipia teemoja ovat markkinointi, myynti, talous ja kasvun rahoitus.

Kasvu Openin Kasvupolku® -sparraukseen voivat hakea mukaan kaikki kotimaiset kasvuyritykset, joilla on y-tunnus ja vahva tahto kasvattaa yrityksen liiketoimintaa. Yrityksen liikevaihdolle, toimialalle, sijainnille tai iälle ei ole asetettu kriteerejä. Kasvu Openissa sparraajina toimivat sadat vapaaehtoiset kasvun asiantuntijat.

Pistetäänkö potentiaali tuottamaan tulosta? Tule mukaan kasvun polulle kanssamme. Ekonomitoimiston lisäksi saat käyttöösi kovat asiantuntijat mm. myynnin kehittämiseen. Haemme asiakaskunnastamme kiinnostuneita mukaan Kasvuopeniin.

Hakuaika Kasvu Openin Kasvupolku® -sparraukseen on 4.1. – 17.3.2021. Lisätietoa ja hakulomake löytyy Kasvu Open verkkosivulta:

Lisätietoa ja hakulomake