Netvisorin lomavinkeillä enemmän aikaa paistatteluun

Lomakauden kuumentuessa mikä houkutteleekaan enemmän kuin ranta, mökki ja kesäinen puuhastelu? Toimistotuolilta voi haaveilla auringonpaisteeseen ja ehkä näillä vinkeillä ne haaveet voitaisiin myös toteuttaa. Netvisor pyörittää taloushallintosi sähköisesti ja turvallisesti ostolaskuja ja kuitteja myöten, jolloin voit vilkaista toimistoasioita mistä vain nopeasti verkossa.

Heittäydy vapaalle, sillä Netvisorissa voit nyt asettaa perusasetuksistasi itsellesi sijaisen. Sijaisuustoiminto mahdollistaa sijaiselle laskun tarkastamisen ja hyväksynnän lomaillessasi, vaikka hän ei itse olisi mukana ostolaskun kierrossa.

Keräätkö kuitteja lompakkoon, taskuihin ja työpöydän laatikkoon? Kuvaa ja toimita kuitit kirjanpitäjällesi Visma Scanner -kuittiskannerisovelluksen avulla jo ennen kuin lähdet kaupan pihasta. Kuitit pysyvät tallessa ja menevät nopeasti käsittelyyn, eikä niitä tarvitse myöhemmin etsiä ja kuljetella.

Uusi Netvisor-mobiilisovellus antaa yrittäjälle liikevaihdon kehityksen, tärkeimmät tunnusluvut ja kassavirtaennusteen suoraan puhelimeen. Näin tärkeät tiedot ovat tarvittaessa aina mukanasi. Liikkuvalle työntekijälle mobiilisovellus antaa mahdollisuuden tarkastella palkkalaskelmaa ja kirjata tunteja, vaikka lennosta.

Vahva tunnistautuminen järjestelmään suojaa sinua ja tietojasi, mutta Netvisor ID:tä käyttämällä sinun ei tarvitse aina pitää verkkopankkitunnuksia mukanasi. Jos sopivaa sijaista ei löytynytkään, voisit koittaa Visma Manager -mobiilisovellusta, jolla voit asiatarkastaa, hyväksyä ja maksaa kiireelliset laskut. Maksut vahvistetaan Netvisor ID:llä, jolloin myös maksuprosessi on varmistettu sormenjäljelläsi. Sovellukset voit ladata käyttöösi Google Play -kaupasta tai AppStoresta.

Joko olet kokeillut näitä Netvisorin helpottavia ominaisuuksia ja sovelluksia?

 

Kirjoittanut Ida Ketola,
kirjanpitäjä ja Netvisor-pääkäyttäjä