Pohjanmaan Ekonomitoimisto osaksi Accountoria – lisää palveluita Etelä-Pohjalaisten yritysten hyödyksi

Olemme tänään tiedottaneet yrityskaupasta, jonka myötä olemme myyneet Pohjanmaan Ekonomitoimisto Oy:n koko osakekannan Accountor Services Oy:lle. Kaupan myötä yrityksesi palvelut ovat jatkossa yhtä hyvissä käsissä kuin tähänkin asti. Saamme lähes 1000 uutta kollegaa ja paljon uutta osaamista, joka tulee olemaan myös kaikkien etelä-pohjalaisten yritysten hyödynnettävissä. Saman aikaisesti myös Tietokauha Oy liittyy osaksi Accountoria.

Yrityskaupalla Accountor parantaa palvelukykyään Etelä-Pohjanmaan alueella. Viime vuosien ajan voimakkaasti kasvaneen Accountorin tavoitteena on koko maan kattavalla toimistoverkostolla olla lähellä asiakkaitaan. Samaan aikaan se helpottaa yritysten talous- ja palkkahallintoa panostamalla digitaalisten järjestelmien kehitykseen sekä moderneihin työtapoihin.

– Palvelemme alueen yrityksiä parhaalla mahdollisella tavalla samojen yhteyshenkilöiden toimesta kuin tähänkin saakka. Kun kyseessä on yrityksesi talous- tai HR-asiat, me Accountorilla olemme sinua varten, kertoo Accountorin maajohtaja Petteri Heikinheimo.

Pohjanmaan Ekonomitoimiston toimitusjohtaja Anu Keski-Filppula, myynti- ja kehitysjohtaja Timo Seppälä, varatoimitusjohtaja Marja-Liisa Kankaanpää, liiketoimintajohtaja Tommi Kuuppelomäki ja koko muu henkilökunta jatkavat edelleen Accountorin palveluksessa ja vastaavat edelleen alueen asiakkaiden ensiluokkaisista palveluista.

– Accountor on meille haluttu kumppani, jonka kanssa yhdessä voimme vahvistaa sekä osaamistamme että kasvuamme. Samalla voimme tarjota asiakkaillemme kattavampia palveluita muun muassa kansainvälistymisessä, Keski-Filppula kertoo.

 

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Anu Keski-Filppula, Pohjanmaan Ekonomitoimisto, p. 0400 – 587752, anu.keski-filppula@ekonomitoimisto.fi

Maajohtaja Petteri Heikinheimo, Accountor, p. 050 3644597, petteri.heikinheimo@accountor.fi

 

Accountor on talous- ja henkilöstöhallinnon ohjelmistoratkaisuihin sekä ulkoistuspalveluihin erikoistunut konserni, jonka palveluksessa on noin 2200 ammattilaista 7 maassa. Yhtiön toiminta-ajatuksena on auttaa asiakkaitaan hyödyntämään modernin teknologian ja digitalisoinnin tarjoamia mahdollisuuksia jokapäiväisessä tekemisessään. Yhtiön pääkonttori on Espoossa. Suomen lisäksi yhtiö toimii Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Hollannissa, Venäjällä ja Ukrainassa. Accountor-konsernin liikevaihto vuonna 2020 oli 221 M€.

www.accountor.com