Lawtax-yhtiöt toimivat 1.9. alkaen Pohjanmaan Ekonomitoimisto Oy nimellä

Pohjanmaan Ekonomitoimisto on paikallisesti suurin Etelä-Pohjanmaalla toimiva yrittäjävetoinen tilitoimistoketju ja talouden konsultointitalo. Asiakas saa aina henkilökohtaista palvelua toimistoiltamme Seinäjoelta, Kauhajoelta, Kurikasta, Jalasjärveltä, Lapualta ja Alavudelta käsin.

Paikallisuus, pitkät asiakas- ja työsuhteet, asiakasyritysten tuntemus, henkilökohtainen palvelu ja henkilöstön näkeminen yrityksen tärkeimpänä voimavarana – siinä muutama yhteinen arvo, jotka toivat Pohjanmaan Ekonomitoimiston yrittäjän Anu Keski-Filppulan ja Lawtax-konsernin yrittäjän Ari Valtosen saman pöydän ääreen pohtimaan tilitoimistoalan mahdollisuuksia ja haasteita reilu vuosi sitten.

Kauhajokisen yrittäjän Anu Keski-Filppulan Luotsaama 1993 perustettu tilitoimistoketju on kasvanut 2018 vuodesta 20 henkilön tilitoimistosta 90:n henkilön talouden konsultointitaloksi, joka tarjoaa tilitoimistoalan monipuolisimman kattauksen taloushallinnon, palkanlaskenta- ja HR-palveluiden, yritys- ja veroneuvonnan, talouspäällikköpalveluiden sekä taloushallinnon ohjelmistoratkaisuja. Haluamme tarjota kaikille asiakkaillemme yksilöllisen ja liiketoimintaa tukevan taloushallinnon ratkaisun. Voimme palvella myös isompien yritysten tarpeita tarjoamalla kokonaisen talousosaston ratkaisun monipuolisine sisäisen laskennan palveluineen. Yrittäjille ja pk-yrityksille olemme kokonaisvaltainen talouden kumppani. Anu Keski-Filppula vaikuttaa myös alan kattojärjestön hallituksessa tuoreena varapuheenjohtaja koko alan kehitykseen.

”Vaikka olemme jo kohta vuoden olleet yhtä taloa ja tehneet yhteistä kehitystyötä asiakkaiden eteen, on kaikille selkeämpää, kun toimimme yhden nimen alla. Mitä tahansa talouden haasteita asiakkaamme kohtaakaan, niin ratkaisemme ne yhdessä.”, toteaa Pohjanmaan Ekonomitoimiston yrittäjä Anu Keski-Filppula.

Nyt nämä yhtiöt sulautuvat Pohjanmaan Ekonomitoimistoon 31.8.2020.

Lawtax-konserniin kuuluvat Lawtax Oy, Lawtax IT Oy, Lakenova Oy, MV-Tilipalvelut Oy, Kauhajoen Tilipalvelu ja Tilitoimisto Avec Oy.

 

Lisätietoja fuusiosta antaa Pohjanmaan Ekonomitoimisto Oy:n

Toimitusjohtaja Anu Keski-Filppula puh 0400 587 752

Lisätietoja palveluista antaa Pohjanmaan Ekonomitoimisto Oy:n

Myynti-, markkinointi- ja asiakkuusjohtaja, Partner

Timo Seppälä 0405388058