Meistä

Me menestymme, kun asiakkaamme menestyvät. Siksi olemmekin vähän perfektionisteja – vain paras on riittävän hyvää asiakkaillemme. Tämä näkyy kaikessa tekemisessämme.

Menestyvä yritys tarvitsee tulevaisuudessa rinnalleen vahvan ja monipuolisen talouskumppanin – siksi yhdistimme voimamme Lawtax-konsernin kanssa. Lawtax-konserniin kuuluvat Lawtax Oy, Lawtax IT Oy, Lakenova Oy, MV-Tilipalvelu Oy, Kauhajoen Tilipalvelu ja Tilitoimisto Avec Oy. Jatkossa toimimme kaikki Pohjanmaan Ekonomitoimisto -nimen alla.
Vahva osaaminen, yhteiset arvot ja tulevaisuuden tavoitteet toivat meidät yhteen. Lawtaxin asiantuntijat täydentävät erinomaisesti taloushallinnon osaamistamme vahvalla lainsäädännön ja verotuksen sekä palkanlaskennan osaamisella. Arvostamme paikallisuutta, haluamme olla lähellä asiakkaitamme ja palvella heitä aktiivisesti, henkilökohtaisesti ja asiakkaan liiketoimintaa ymmärtäen. Meille tärkeää ovat pitkät ja hyvinvoivat asiakas- ja työsuhteet.

Yhdessä tarjoamme asiakkaillemme ratkaisuja ja palveluita, joiden avulla turvataan menestys ja kasvu myös tulevaisuudessa.

1993

Perustettu

6,5 M

Liikevaihto

6

Toimipistettä

90

Henkilöstö

20-30 %

Kasvuvauhtimme

85 %

Asiakkaistamme
suosittelee meitä

Kirjanpitäjäsi,
Palkanlaskijasi,
Talouspäällikkösi,
Henkilöstöpäällikkösi

Perfektionistin
ohjelmistovalikoima

Kasvamme
yhdessä