Rekrytointi

Unelmien työpaikkaa rakentamassa

Tyytyväinen työntekijä = Tyytyväinen asiakas. Siinä se on!

Olemme kirkastaneet strategiatyön tuloksena kaikkein kirkkaimman tavoitteen kasvustrategiamme tueksi: haluamme rakentaa Pohjanmaan Ekonomitoimistosta tilitoimistoalan parhaan työpaikan, unelmatyöpaikan. Sitä rakennamme seuraavilla suuntaviivoilla:

  1. Me teemme kaiken yhdessä! Jos haluat mennä nopeasti, mene yksin. Jos haluat mennä pitkälle, mene yhdessä. Esimerkki käytännöstä: kaikki meistä osallistuivat yrityksen pitkän tähtäimen suunnitteluun, yhteinen suunnitelmamme on täysin läpinäkyvä ja jokainen tietää oman roolinsa sen toteuttamisessa. Tärkein palkinto tästä työstä tulee siitä, kun tietää onnistuneensa, mutta lisäksi tämä on meidän tulospalkkioidemme peruste.
  2. Aitous ja ainutlaatuisuus – rakennamme osaamista jokaisen omien vahvuuksien perusteella.
    Käytännössä: meillä ei ole hierarkkista organisaatiota, vaan toimenkuvat ja kehityspolut rakennetaan ihmisten vahvuuksien ja kiinnostusten mukaan. Lisäksi arvostamme erilaisuutta. Olemme kuin palapeli – jokaiselle oma paikkansa, johon kaikkine kiemuroineen sopii täydellisesti – juuri sellaisena kuin on. Kalan ei tarvitse kiivetä puuhun.
  3. Samalla avataan oikeita ovia ja luodaan mahdollisuuksia niille, joilla on innostusta ja intohimoa kehittyä, kasvaa, kehittää ja ajaa kasvua. Oikeiden tyyppien kanssa mikä tahansa on mahdollista!
  4. Onnistumisista iloiten – ja epäonnistumisista. Uskallamme unelmoida, kokeilla, kasvaa ja oppia!
  5. Lapsenomaisella innostuksella. Onnellinen ihminen on innostunut. Innostuminen ja onnistuminen muodostavat pian positiivisen noidankehän. Positiivisuus ja hyväntuulisuus tarttuvat. Siksi meidän on kiva mennä töihin.
  6. Olemalla myös vähän perfektionisteja eli vain täydellinen on riittävän parasta meidän asiakkaillemme.
  7. Moderneilla työtavoilla! mm. etätyö, täysin joustavat työajat, viihtyisät työtilat mukaan lukien rentoutuminen, ihmisten huomioiminen kokonaisuutena mm. elämäntilanteet

Lisäksi muistamme aika ajoin kysyä ihmisiltä, mistä he unelmoivat. Koska tilitoimistossa niin kuin itse asiassa varmaan kaikilla toimialoilla: it’s all about the people!

Haluatko tulla rakentamaan meidän kanssamme sinun unelmiesi työpaikkaa?
Lisätietoja meistä ja meillä työskentelystä saat tarvittaessa Anulta (040 058 7752 / anu.tieaho@ekonomitoimisto.fi).

Alle voit jättää hakemuksen avoimiin työtehtäviimme. Avoimet paikkamme ilmoitetaan aina tällä sivulla.

Hae työharjoitteluun

Jätä avoin hakemus