Blogi

Menestyvä yritys tarvitsee tulevaisuudessa entistäkin vahvemman talouskumppanin rinnalleen. Yhdistyneet Pohjanmaan Ekonomitoimisto ja Lawtax konserni tarjoavat sellaisia ratkaisuja ja palveluja, jotka auttavat asiakkaita menestymään nyt ja tulevaisuudessa.

Tällä kertaa esittelemme Kurikan toimistopäällikkömme ja kirjanpitäjämme Johannan.

Rakennusalan ja perustajaurakoinnin kirjanpito sisältää paljon erityispiirteitä. Osa tilitoimistoista tarjoaa perustajaurakoinnin kirjanpitopalveluja, osa ei, koska se vaatii rutkasti opettelua ja kouluttautumista.

Hyödyllistä tietoa yrityksille Korona-tilanteeseen. Tietoa huojennuksista ja hallituksen viimeisimmät esitykset, apua kassavirran hallintaan sekä työsuhdeasiat koronatilanteessa. Sivustoa päivitetään säännöllisesti.

Blogitekstissä on käyty lävitse useita konkreettisia toimenpiteitä, joilla pääset ajantasalle yhtiön tämän hetkisestä tilanteesta.
Avainsana on kassavirtalaskelma. Älä kuitenkaan jää yksin, jos toimenpiteiden toteuttaminen tuottaa haasteita. Uudenlaisessa kriisitilanteessa yrityskohtaista neuvontaa antaa parhaiten tilitoimisto.

Nopea tuloslaskelman, taseen ja muutaman yritykselle keskeisen tunnusluvun analysointi antaa kattavan kuvan yrityksen taloudellisesta tilanteesta. Lue lisää tilinpäätöksen analysoinnista Ollin blogista.

Henkilöstöhallinnon tavoite on löytää oikeat ihmiset oikeisiin tehtäviin, yhdistää liiketoiminta ja henkilöstö. Jokainen yritys on erilainen ja samoin myös henkilöstöhallinto on rakentunut eri tavoilla. Yhtä ja ainoaa oikeaa tapaa ei ole. Me autamme rakentamanaan yrityksen liiketoimintaa tukevan henkilöstöhallinnon.

Pohjanmaan Ekonomitoimistolla kirjanpitoasi tehdään ohjelmalla, joka sopii parhaiten sinun liiketoimintasi tueksi. Lisäksi kirjanpitäjäsi käyttää samaa ohjelmaa kuin sinäkin, ja on apunasi arjen haasteissa.

Menestyvä yritys tarvitsee tulevaisuudessa entistäkin vahvemman talouskumppanin rinnalleen. Yhdistyneet Pohjanmaan Ekonomitoimisto ja Lawtax konserni tarjoavat sellaisia ratkaisuja ja palveluja, jotka auttavat asiakkaita menestymään nyt ja tulevaisuudessa.

Netvisor pyörittää taloushallintosi sähköisesti ja turvallisesti ostolaskuja ja kuitteja myöten, jolloin voit vilkaista toimistoasioita mistä vain nopeasti verkossa.

Tilitoimistoilla on hallussaan valtava, usein melkein hyödyntämätön resurssi. He pitävät hallussaan asiakasyritystensä lukuja, ja niissä on eväät asiakasyritysten menestymiseen.

Mutu, näppituntuma, perustuntuma, intuitiivisuus ihan millä nimellä sitä halutaan kutsua, vallitsee pitkälti yritysten päätöksentekoa.

Liikevaihto kasvaa, mutta näkyykö se viimeisellä rivillä? Lue vinkkimme, kuinka saadaan tulos mukaan kasvuun

Tällä kertaa esittelemme tiiminvetäjämme ja kirjanpitäjämme Katriinan.

Pohdin alennusten merkitystä kaupankäyntiin. Paljonko pitäisi laskea tuotteen hintaa, että kaupat saa tehtyä? Kerron esimerkin vähittäiskaupasta.

Sairaspoissaolot ovat monitahoinen ongelma, joiden vähentäminen ei ole helppo tehtävä. Useissa tutkimuksissa on havaittu, että systemaattisesti tehty työ yhteistyössä työnantajan ja työterveyshuollon kanssa vaikuttaa myönteisesti työkykyyn.

Hinnoittelu on yksinkertaisimmillaan pelkkää matematiikkaa, mutta tuottaa monelle yrittäjälle harmaita hiuksia.

Esittelyssä kirjanpitäjämme ja Netvisor-pääkäyttäjämme Ida.