Blogi

Rakennusalan ja perustajaurakoinnin kirjanpito sisältää paljon erityispiirteitä. Osa tilitoimistoista tarjoaa perustajaurakoinnin kirjanpitopalveluja, osa ei, koska se vaatii rutkasti opettelua ja kouluttautumista.

Netvisor pyörittää taloushallintosi sähköisesti ja turvallisesti ostolaskuja ja kuitteja myöten, jolloin voit vilkaista toimistoasioita mistä vain nopeasti verkossa.

Tilitoimistoilla on hallussaan valtava, usein melkein hyödyntämätön resurssi. He pitävät hallussaan asiakasyritystensä lukuja, ja niissä on eväät asiakasyritysten menestymiseen.

Mutu, näppituntuma, perustuntuma, intuitiivisuus ihan millä nimellä sitä halutaan kutsua, vallitsee pitkälti yritysten päätöksentekoa.

Liikevaihto kasvaa, mutta näkyykö se viimeisellä rivillä? Lue vinkkimme, kuinka saadaan tulos mukaan kasvuun

Tällä kertaa esittelemme tiiminvetäjämme ja kirjanpitäjämme Katriinan.

Pohdin alennusten merkitystä kaupankäyntiin. Paljonko pitäisi laskea tuotteen hintaa, että kaupat saa tehtyä? Kerron esimerkin vähittäiskaupasta.

Sairaspoissaolot ovat monitahoinen ongelma, joiden vähentäminen ei ole helppo tehtävä. Useissa tutkimuksissa on havaittu, että systemaattisesti tehty työ yhteistyössä työnantajan ja työterveyshuollon kanssa vaikuttaa myönteisesti työkykyyn.

Hinnoittelu on yksinkertaisimmillaan pelkkää matematiikkaa, mutta tuottaa monelle yrittäjälle harmaita hiuksia.

Esittelyssä kirjanpitäjämme ja Netvisor-pääkäyttäjämme Ida.