Data päätöksenteon tukena – Budjetoi, ennusta, raportoi -webinaari yritysjohdolle 29.9.2020

Järjestämme yhteistyössä Visma Solutionsin kanssa webinaarin yrityksen talousjohdolle, yrittäjille ja yrityspäättäjille teemalla Data päätöksenteon tukena – Budjetoi, ennusta, raportoi.

 

Pohjanmaan Ekonomitoimiston CFO-palveluiden liiketoimintajohtaja Tommi Kuuppelomäki esittelee, miten talouspäälliköpalvelut ovat yrityksen tukena sekä miten niiden avulla voidaan syventää yrityksen talouden seurantaa ja suunnittelua.

Webinaarissa esitellään Netvisorin älykäs taloushallintokokonaisuus. Netvisorista löydät kaikki tarvitsemasi taloushallinnon ominaisuudet. Saat nopean pääsyn helposti yrityksesi avainlukuihin. Netvisor toimii erinomaisesti myös mobiililaitteilla ilman erillistä veloitusta. Helppokäyttöiset ja selkeät sovellukset tuovat reaaliaikaiset tiedot ja tärkeimmät toiminnot suoraan puhelimeesi. Netvisorin Financial Overview on helppokäyttöinen työkalu budjetointiin, raportointiin ja ennustamiseen sisältäen havainnolliset kaaviot ja taulukot.

Webinaarin ohjelma:

  1. Johda yritystä tiedolla
  2. Netvisor älykäs taloushallintokokonaisuus
  3. Netvisor Financial Overview
  4. Räätälöity raportointi yritysjohdolle ja hallitukselle
  5. Kysymyksille ja vastauksille on myös varattu aikaa

Aika ja paikka:

Tiistai 29.9.2020
Kellonaika 9.00 – 10.00
Järjestetään Microsoft Teams -kokouksena

Ilmoittaudu mukaan nyt!

Ilmoittaudu mukaan webinaariin täyttämällä alla oleva lomake. Lisätiedot ja osallistumislinkki kokoukseen lähetetään ilmoittautuneille sähköpostitse lähempänä tapahtuman ajankohtaa.
Tilaisuus on maksuton.