Palvelut

Meillä on laaja palvelukattaus, jonka lähtökohtana ovat asiakkaamme. Tiedämme ja tunnemme asiakkaamme liiketoiminnan – se on kaiken toimintamme ydin.

Meillä on markkinoiden laajin palveluvalikoima. Olemme aktiivisia – löydämme sopivan ratkaisun asiakkaidemme tarpeisiin.

Taloushallinto

Jatkuvasti kouluttautuvat ja kokeneet kirjanpitäjämme tuntevat lait ja verotuksen viimeisimpiä asetuksia myöten kaikilta eri toimialoilta. Kirjanpitäjämme hoitavat asiat tarkasti ja kustannustehokkaasti. He raportoivat yrityksesi toiminnan kehityksestä kuukausittain. Meiltä saat joka kuukausi tilinpäätöstasoisen tiedon yrityksesi taloudellisesta tilanteesta.

Lue lisää

Palkanlaskenta ja HR

Meillä on jokaiselle asiakkaalle oma palkanlaskija osana asiakkaan asiantuntijatiimiä, johon kuuluu myös kirjanpitäjä ja talouspäällikkö. Palvelumme kattavat kaikki palkanlaskentaprosessin vaiheet aina henkilötietojen hallinnasta, palkkojen laskennasta, maksusta, raportoinnista ja jaksotuksista lakisääteisiin ilmoituksiin ja neuvontaan.

Lue lisää

Talouspäällikkö

Tarjoamme asiakkaillemme talouspäällikköä palveluna asiakkaan tarpeiden mukaan ja asiakkaan tarvitsemassa laajuudessa. Kaikki talouspäällikkömme ovat oman asiantuntija-alueensa rautaisia ammattilaisia, kokeneita ja monipuolisesti eri alan yrityksiä nähneitä yritystalouden tuntijoita, joilta saa tuoreita näkemyksiä ja uusia ideoita.

Lue lisää

Yritys- ja veroneuvonta

Laki- ja veroneuvonnan palvelumme ovat kaikkien asiakkaidemme ja kirjanpitäjiemme käytössä. Neuvontapalveluissa korostuu ennaltaehkäisevä toiminta: autamme tunnistamaan riskejä ja suojautumaan niiltä ajoissa. Avullamme hyödynnät lainsäädännön tarjoamat mahdollisuudet.

Lue lisää

Nostetaanko taloushallintonne seuraavalle tasolle?

Ota yhteyttä ja selvitetään yhdessä kuinka se onnistuu.

Timo Seppälä, Myynti- ja kehitysjohtaja, Partner