Ohjelmistot

Toteutetaan taloushallinnon työsi alan parhailla ohjelmistoilla.

Olemme valinneet käyttöömme parhaat mahdolliset ohjelmistot, joiden keskeisenä vaatimuksena on ollut helppokäyttöisyys, nykyaikaisuus ja yrityksen liiketoimintaa tukevat toiminnot.

Meillä on kattava valikoima nykyaikaisia ohjelmia sähköiseen taloushallintoon ja raportointiin. Ennen kaikkea haluamme helpottaa sinun työskentelyäsi ja teemme taloushallinnon töitä myös lukuisilla asiakasyritystemme ohjelmilla. Sovimme aina erikseen kunkin asiakkaan kohdalla asiakkaan tarpeisiin parhaiten sopivat ohjelmistot.

Mahtava etu maalis- ja huhtikuussa sähköiseen taloushallintoon siirtyville: Kahden ensimmäisen kuukauden ohjelmiston kuukausimaksu 0€.
Tarjous koskee uusia maalis- ja huhtikuussa 2020 tilattuja Netvisor, Fennoa ja Visma Fivaldi -ohjelmistotilauksia. Käyttöönotto viimeistään 1.5.2020. Tarjousjakson jälkeen hinnoittelu jatkuu asiakkaalle tehdyn tarjouksen mukaan.

Visma Fivaldi – Monipuolinen ja tehokas sähköisen taloushallinnon pilvipalvelu, joka taipuu hyvin moneksi. Visma Fivaldi tarjoaa työkalut tilitoimistoille, yrityksille, oppilaitoksille sekä taloushallinnon ulkoistajille.

Fennoa – Taloushallinnon täydellinen työkalupakki. Fennoa on sähköisen taloushallinnon kokonaisratkaisu, jossa kaikki osa-alueet muodostavat saumattoman kokonaisuuden. Fennoa on erittäin helppokäyttöinen ja ketterä taloushallinnon pilvipalvelu.

Netvisor – Todella monipuolinen ja älykäs sähköisen taloushallinnon pilvipalvelu. Netvisor on taloushallinnon assistenttisi. Saat käyttöön kaikki modernin yrityksen talouden pyörittämiseen tarvittavat ominaisuudet ja voit automatisoida taloushallinnon rutiineja. Netvisor on todella helposti laajennettavissa sen suuren ohjelmistokumppaniverkoston myötä.

Käyttämämme ohjelmistot mm.

Katsotaan, sovelletaan, muokataan, kunnes meillä on ratkaisu.

Ida

Netvisor-pääkäyttäjä ja kirjanpitäjä

Nostetaanko taloushallintonne seuraavalle tasolle?

Ota yhteyttä ja selvitetään yhdessä kuinka se onnistuu.

Timo Seppälä, Myynti- markkinointi- ja asiakkuusjohtaja, Partner

Anssi Saksa, Myyntipäällikkö