Talouspäällikkö

Haluatko tietää, miten voit tehdä enemmän tulosta? Tarvitsetko apua yrityksen talouden kehittämisessä ja taloudellisten tavoitteiden saavuttamisessa?

Haluaisitko apua lukujen tulkitsemisessa ja tietoa siitä, mihin yrityksesi talous on menossa, jotta osaat reagoida ajoissa? Haluatko talousasioissa ”oikean käden”, mutta yrityksesi koosta tai tilanteesta johtuen oman talouspäällikön palkkaaminen ei ole järkevää? Silti kaikissa kehittyvissä yrityksissä tämän kaltainen osaaminen olisi tärkeää. Samalla toimitusjohtajan ja muun johdon pitäisi pystyä keskittymään itse liiketoiminnan kehittämiseen – pätevän talouspäällikön varmistaessa, että kaikki päätökset tehdään faktojen ja täsmällisten analyysien sekä laskelmien pohjalta.

Tarjoamme asiakkaillemme talouspäällikköä palveluna asiakkaan tarpeiden mukaan ja asiakkaan tarvitsemassa laajuudessa. Kaikki talouspäällikkömme ovat oman asiantuntija-alueensa rautaisia ammattilaisia, kokeneita ja monipuolisesti eri alan yrityksiä nähneitä yritystalouden tuntijoita, joilta saa tuoreita näkemyksiä ja uusia ideoita.

Talouspäällikkö voi tukea ja sparrata sinua esimerkiksi seuraavissa tehtävissä:

  • tehdä yrityksellesi budjetit ja tuloksen seurantamallit ja jatkuvat ennusteet tilikauden loppuun saakka
  • analysoida ja esittää tulokset ja ennusteet kuukausittain johdolle tai hallitukselle mukaan lukien johtopäätökset sekä toimenpidesuositukset
  • tuotteiden, palveluiden, projektien kustannus- ja kannattavuuslaskennan rakentamisessa tai hinnoittelussa
  • kassavirran varmistamisessa ja ennustamisessa sekä rahoitusneuvoitteluissa

Varaa maksuton 30 minuutin talouspäällikön katsaus

Saat vinkkejä ja ideoita yrityksesi talousjohtamiseen.

Varaa tapaaminen

Voittaminen ei tapahdu sattumalta.

Tommi Kuuppelomäki

Talouspäällikkö

Ekonomitoimiston työkalupakki

Yrityksen talouden haltuunottoon

Asiakkaan vuosi

Paranna yrityksesi arvoa ja kannattavuutta huolellisella seurannalla ja suunnittelulla

Asiakkaan Vuosi on palvelukokonaisuus, jonka avulla kasvatat yrityksesi arvoa ja parannat kannattavuuttasi. Huomioimme liiketoimintasi tavoitteet ja niitä tukevien mittareiden seuranta on sinulle helppoa ja vaivatonta. Raportointi on selkeää, konkreettista, yksinkertaista ja aina reaaliajassa. Asiakkaan vuosi auttaa yritystäsi menestymään ajantasaisella tiedolla, ja tilitoimistopalvelut ovat koko ajan arjessa mukana. Tämä ainutlaatuinen huolenpitojärjestelmä kuuluu osana talouspäällikköpalvelua jatkuvaan liiketoiminnan seurantaan ja kehittämiseen.

Kristalli-yritysanalyysi

Selvitä ja analysoi yrityksesi tilanne – kristallin kirkkaasti

Yritysanalyysi on syväluotaava analyysi, josta saat luotettavan, täsmällisen ja kattavan kuvan yrityksen nykytilasta ja arvosta.

Kristalli-yritysanalyysissa määritetään 5 vuoden historiatietojen perusteella yrityksen nykytila ja laaditaan ennuste näiden tietojen pohjalta. Analyysistä saat oikaistun tilinpäätöksen ennusteineen ja kaikki tärkeimmät talouden tunnusluvut, niiden laskentakaavat sekä selitysosiot. Yritysanalyysista saat myös euromääräisen arvon yritykselle.

Osana talouspäällikköpalveluitamme muokkaamme ennusteen vastaamaan tiedossa olevaa tulevaisuutta yhdessä asiakkaamme kanssa. Kristalli-analyysiin sisältyy myös yritysanalyysin läpikäynti yhdessä talouspäällikkömme kanssa.

Nostetaanko taloushallintonne seuraavalle tasolle?

Ota yhteyttä ja selvitetään yhdessä kuinka se onnistuu.

Timo Seppälä, Myynti- ja Kehitysjohtaja

  •